Bowls and Dishes FlorienT

Bowls and Dishes  FlorienT

Turks aardewerk uit de serie Florient van Bowls and Dishes

In de aardewerk serie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug.

De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.

Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaals op tafel!

Van de FlorienT lijn zijn diverse schalen en borden in verschillende maten te krijgen en het kan in de vaatwasser


Product vergelijk (0)


Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes blauw 9cm.  Blauwe schaal 9cm uit de florient serie van Bowls and Dishes.  In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets..

€2,96 €3,95 Excl. BTW: €2,45

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 9cm. Groene schaal 9cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaals..

€2,96 €3,95 Excl. BTW: €2,45

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur rood

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur rood

Schaal Bowls and Dishes rood9cm. Rode schaal 9cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaals op ..

€2,96 €3,95 Excl. BTW: €2,45

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 12cm.  Groene schaal 12cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets s..

€4,46 €5,95 Excl. BTW: €3,69

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes paars 12cm.  Paarse schaal 12cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets s..

€4,46 €5,95 Excl. BTW: €3,69

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Turks blauw 12cm.  Turks blauwe schaal 12cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook..

€4,46 €5,95 Excl. BTW: €3,69

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur  zwart

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes zwart 15cm.  Zwarte schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes.  In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt ie..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes blauw 15cm. Blauwe schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 15cm. Groene schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes paars 15cm.   Paarse schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes.  In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook e..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes blauw 20cm. Blauwe schaal 20cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€14,96 €19,95 Excl. BTW: €12,37

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 20cm. Groene schaal 20cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€14,96 €19,95 Excl. BTW: €12,37

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Turks blauw 20cm.  Turks blauwe schaal 20cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook..

€14,96 €19,95 Excl. BTW: €12,37

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes Florient 20cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes zwart 20cm. Zwarte schaal 20cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€14,96 €19,95 Excl. BTW: €12,37

Schaal Bowls and Dishes Florient 25cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 25cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 25cm. Groene schaal 25cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€22,46 €29,95 Excl. BTW: €18,56

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 30