Borden Florient

Borden Florient

Borden uit de serie Florient van Bowls and Dishes

In de aardewerk serie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug.

De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaals op tafel!

Van de FlorienT lijn zijn diverse schalen en borden in verschillende maten te krijgen en het kan in de vaatwasser


Product vergelijk (0)


Bord Florient 18cm  in de kleur turks blauw

Bord Florient 18cm in de kleur turks blauw

Turks bord blauw 18cm Florient Bord van handgemaakt Turks keramiek in Turks blauw met een relief patroon van witte bloemen. Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 18cm. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en bo..

€8,95 Excl. BTW: €7,40

Bord Florient 18cm in de kleur blauw

Bord Florient 18cm in de kleur blauw

Turks bord blauw 18cm Florient Bord van handgemaakt Turks keramiek in blauw met een relief patroon van witte bloemen. Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 18cm. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden h..

€8,95 Excl. BTW: €7,40

Bord Florient 18cm in de kleur groen

Bord Florient 18cm in de kleur groen

Turks bord groen 18cm Florient Bord van handgemaakt Turks keramiek in groen met een reliëf patroon van witte bloemen. Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 18cm.In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden he..

€8,95 Excl. BTW: €7,40

Bord Florient 18cm in de kleur rood

Bord Florient 18cm in de kleur rood

Turks bord rood 18cm FlorientBord van handgemaakt Turks keramiek in rood met een reliëf patroon van witte bloemen. Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 18cm.Florient is de nieuwste lijn in keramiek van het bekende merk Bowls and Dishes.De handgemaakte serie van Nimet is geschikt voor een vaatwasser maar niet voor in de oven en magnetron.De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaa..

€8,95 Excl. BTW: €7,40

Bord Florient 18cm in de kleur zwart

Bord Florient 18cm in de kleur zwart

Turks bord zwart 18cm Florient Bord van handgemaakt Turks keramiek in blauw met een relief patroon van witte bloemen. Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 18cm. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden h..

€8,95 Excl. BTW: €7,40

Bord Florient 30cm in de kleur blauw

Bord Florient 30cm in de kleur blauw

Turks bord blauw 30cm Florient  Bord van handgemaakt Turks keramiek in blauw met een relief patroon van witte bloemen.  Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 30cm.  Florient is de nieuwste lijn in keramiek van het bekende merk Bowls and Dishes.  De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Bord florient 30cm in de kleur rood

Bord florient 30cm in de kleur rood

Turks bord rood 30cm Florient  Bord van handgemaakt Turks keramiek in rood met een relief patroon van witte bloemen.  Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 30cm.  Florient is de nieuwste lijn in keramiek van het bekende merk Bowls and Dishes.  De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden h..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Florient 30cm bord in de kleur groen

Florient 30cm bord in de kleur groen

Turks bord bgroen 30cm Florient  Bord van handgemaakt Turks keramiek in groenmet een relief patroon van witte bloemen.  Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 30cm.  Florient is de nieuwste lijn in keramiek van het bekende merk Bowls and Dishes.  De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Florient 30cm bord in de kleur turks blauw

Florient 30cm bord in de kleur turks blauw

Turks bord Turks blauw 30cm Florient  Bord van handgemaakt Turks keramiek in Turks blauw met een relief patroon van witte bloemen.  Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 30cm.  Florient is de nieuwste lijn in keramiek van het bekende merk Bowls and Dishes.  De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schal..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Florient 30cm bord in de kleur zwart

Florient 30cm bord in de kleur zwart

Turks bord zwart 30cm Florient  Bord van handgemaakt Turks keramiek in zwart met een relief patroon van witte bloemen.  Dit prachtige bord heeft een doorsnede van 30cm.  Florient is de nieuwste lijn in keramiek van het bekende merk Bowls and Dishes.  De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10