Prikkerhouder

Prikkerhouder

Prikkerhouders van Bowls and Dishes

Het handgemaakte servies van kunstenares Nimet in intense kleuren leent zich perfect voor het presenteren van Spaanse tapas en Turkse mezze.

Naast schalen en borden zijn er diverse accessoires verkrijgbaar.

De patronen die in de collectie van Nimet terug te vinden zijn, zijn typisch voor Turkije.

Diverse volkeren trokken door het Byzantijnse rijk en verspreidden zo hun eigen patronen, zoals de typerende visjes en bloemen. 

De handgemaakte serie van Nimet is geschikt voor magnetron en vaatwasser maar niet voor in de oven.


Product vergelijk (0)


Bowls and Dishes Florient Prikkerhouder Blauw

Bowls and Dishes Florient Prikkerhouder Blauw

Prikkerhouder / Pincho-houder van Bowls and DishesPincho-houder van handgemaakt Turks keramiek in blauw met een relief patroon van witte bloemen. (Exclusief metalen prikkers, deze vind je hier)In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat dez..

€5,21 €6,95 Excl. BTW: €4,31

Bowls and Dishes Florient Prikkerhouder groen

Bowls and Dishes Florient Prikkerhouder groen

Prikkerhouder / Pincho-houder van Bowls and DishesPincho-houder van handgemaakt Turks keramiek in groen met een relief patroon van witte bloemen. (Exclusief metalen prikkers, deze vind je hier)In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wa..

€5,21 €6,95 Excl. BTW: €4,31

Bowls and Dishes Florient Prikkerhouder turks blauw

Bowls and Dishes Florient Prikkerhouder turks blauw

Prikkerhouder / Pincho-houder van Bowls and DishesPincho-houder van handgemaakt Turks keramiek in turks blauw met een relief patroon van witte bloemen. (Exclusief metalen prikkers, deze vind je hier)In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, w..

€5,21 €6,95 Excl. BTW: €4,31

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3