Prikkerhouder / Pincho-houder van Bowls and Dishes

Pincho-houder van handgemaakt Turks keramiek in blauw met een relief patroon van witte bloemen.

(Exclusief metalen prikkers, deze vind je hier)

In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug.

De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.

Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt.

Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaals op tafel! Van de FlorienT aardewerklijn zijn diverse schalen en borden in verschillende maten te krijgen en het kan in de vaatwasser.

Ook leuk: je kunt het servies in je favoriete kleur uitkiezen, want het is er in blauw, rood, groen, zwart en wit. De witte variant heeft een gekleurd patroon en deze noemen we 'Turks Blauw'.

het ekramiek wordt twee keer gebakken bij een temperatuur van maximaal 1200º C.

Vervolgens worden alle patronen met de hand ingetekend en beschilderd. Ieder product is uniek en wordt door de kunstenares gesigneerd.

Nadat de glazuurlaag is aangebracht wordt alles nogmaals acht uur lang gebakken.

De basis van deze producten is witte rivierklei, wat verfijnder is dan de rode klei die vaak gebruikt wordt. Hierdoor kunnen er elegante, dunne producten gemaakt worden, vergelijkbaar met porselein.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bowls and Dishes Florient Prikkerhouder Blauw

  • €6,95
  • €5,21 25% Korting!


Tags: Bowls and Dishes, prikkerhouder, blauw