Diversen

Diversen

Diverse artikelen van Leukvanlinda die  jouw eettafel ook leuker maken !
o.a.  prachtige fairtrade slow koffie makers.


Product vergelijk (0)


Diner Kaars kleur grijs, 3 stuks

Diner Kaars kleur grijs, 3 stuks

Set Diner kaarsen uit India kleur grijs  Om zoveel mogelijk mensen werk te bieden worden deze kaarsen uit Oost-Java met de hand gemaakt.De voornamelijk vrouwelijke werknemers werken in een lichte, schone en goed geventileerde omgeving.Ook op het milieu wordt gelet. De duurzame palmolie komt van gecertificeerde plantages...

€3,95 Excl. BTW: €3,26

Koffie maker CHA crème keramiek

Koffie maker CHA crème keramiek

Slow Coffee  Het betekent letterlijk: neem de tijd om een lekker kopje koffie voor jezelf te maken. En dat begint met een bewuste keuze van de koffie. Gebruik hiervoor koffie met complexe smaken. Die zullen je smaakpalet bevredigen. Slow coffee maak je met eenvoudige apparatuur zoals een waterketel om water te koken, een koffiekan en een papieren filter. Veelal wordt enkel de zwaartekracht gebruikt om de extractie te maken.​Mijn prachtige slow koffie maker komt uit Thailand en is een fair trade product..

€17,50 €21,75 Excl. BTW: €14,46

Koffie maker CHA grijs keramiek

Koffie maker CHA grijs keramiek

Slow Coffee   Het betekent letterlijk: neem de tijd om een lekker kopje koffie voor jezelf te maken. En dat begint met een bewuste keuze van de koffie. Gebruik hiervoor koffie met complexe smaken. Die zullen je smaakpalet bevredigen. Slow coffee maak je met eenvoudige apparatuur zoals een waterketel om water te koken, een koffiekan en een papieren filter. Veelal wordt enkel de zwaartekracht gebruikt om de extractie te maken.​Mijn prachtige slow koffie maker komt uit Thailand en is een fair trade product..

€17,50 €21,75 Excl. BTW: €14,46

Pizzasteen doorsnede 23cm

Pizzasteen doorsnede 23cm

Pizzasteen voor overheerlijke pizza's 23cm doorsnede  Bak nu je eigen kwaliteits pizza met deze hot fresh pizzaplaatDe pizzasteen is  een handgemaakte  ongeglazuurde keramische steen en komt uit uit Bangladesh.Deze pizzasteen is een prima aanvulling voor jouw keuken.De klei welke is gebruikt om deze pizzasteen te maken geeft een gelijkmatige warmte af wanneer deze warm is.Ook onttrekt de verwarmde steen vochtigheid uit het deeg zodat deze een knapperige korst geeft aan jouw perfecte pizza.Gebruiksaanwijzing Pizza steen..

€26,75 Excl. BTW: €22,11

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4