Tunesische borden

Tunesische borden

Handgemaakte borden uit Tunesië !

Mooie borden in diverse maten, kleuren en motieven , op traditionele wijze beschilderd met prachtige Tunesische motieven .

Deze borden passen op iedere eettafel ! 

Pottenbakken is een traditioneel ambacht in Tunesië, waarvan de kennis binnen de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!

Het  handgemaakte Tunesisch aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser, echter niet voor in een oven.

Aangezien deze producten handgemaakt en beschilderd zijn, kunnen kleur, vorm en patronen afwijken van de foto.


Product vergelijk (0)


Bord 15cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 15cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Fraai bord met een doorsnede van 15cm Dit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een donker blauw / veelkleurig patroon en een doorsnede van 15cm. Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt. Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten.  Allemaal verkrijgbaar in versch..

€6,25 Excl. BTW: €5,17

Bord 15cm Turquoise hand beschilderd turquoise keramiek

Bord 15cm Turquoise hand beschilderd turquoise keramiek

Tunesisch bord 15cm  Handgemaakte en beschilderd bord met een turquoise patroon.  Dit fraaie bord heeft een doorsnede van 15cm.Dit fairtrade Tunesisch bord is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.  Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten ..

€6,25 Excl. BTW: €5,17

Bord 18cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 18cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Fraai Tunesisch bord met een doorsnede van 18cmDit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een donker blauw / veelkleurig patroon en een doorsnede van 18cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt. Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenPottenbakken is een traditioneel ambacht, waarvan de kennis binnen de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven. He..

€7,25 Excl. BTW: €5,99

Bord plat 18cm Turquoise, hand beschilderd

Bord plat 18cm Turquoise, hand beschilderd

Tunesisch turquoise bord 18cm Handgemaakte en beschilderd bord met een turquoise patroon.  Dit fraaie bord heeft een doorsnede van 18cm.Dit fairtrade Tunesisch bord is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.  Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle ..

€7,25 Excl. BTW: €5,99

Bord 27cm turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 27cm turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Prachtig kleurrijk bord met een doorsnede van 27cm Dit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een turquoise patroon en een doorsnede van 27cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenBij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins..

€11,75 Excl. BTW: €9,71

Bord 30cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 30cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Fraai bord met een doorsnede van 30cmDit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een donker blauw / veelkleurig patroon en een doorsnede van 30cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenBij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten.  Allemaal verkrijgbaar in verschillende dess..

€19,25 Excl. BTW: €15,91

Bord 30cm Turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 30cm Turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Fraai turquoise bord met een doorsnede van 30cmDit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een Turquoise patroon en een doorsnede van 30cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenBij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten.  Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en ..

€19,25 Excl. BTW: €15,91

Bord 35cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 35cm Donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Fraai bord met een doorsnede van 35cmDit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een donker blauw / veelkleurig patroon en een doorsnede van 35cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenBij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten.  Allemaal verkrijgbaar in verschillende dess..

€27,25 Excl. BTW: €22,52

Bord 35cm Turquoise hand beschilderd turquoise keramiek

Bord 35cm Turquoise hand beschilderd turquoise keramiek

Tunesisch turquoise bord 35cm Handgemaakte en beschilderd bord met een turquoise patroon.  Dit fraaie bord heeft een doorsnede van 35cm.Dit fairtrade Tunesisch bord is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.  Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle ..

€27,25 Excl. BTW: €22,52

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9