GRATIS verzenden:

Nederland bestelling > €50,00

België en Duitsland bestelling > €100,00

Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen.

Tunesische Kommen

Tunesische Kommen

Handgemaakte kommen uit Tunesië !


Prachtige kommen , op traditionele wijze beschilderd met fraaie Tunesische motieven en verschillende kleuren. Deze kommen passen op iedere eettafel !
In mijn winkel vind je kommen in verschillende maten en motieven.

Pottenbakken is een traditioneel ambacht in Tunesië, waarvan de kennis binnen de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Aangezien deze producten handgemaakt en beschilderd zijn, kunnen kleur,vorm en patronen afwijken van de foto.


Product vergelijk (0)


Kom 8cm Oranje met Donkerblauw, buitenkant wit

Kom 8cm Oranje met Donkerblauw, buitenkant wit

Oranje donkerblauwe tunesische kom 8cm  Handgemaakte en beschilderde Tunesische kom met een oranje donker blauw patroon.8cm doorsnede, 5cm hoogteHet handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.8cm doorsnede, 5cm hoogteGerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets water- en sangria kannen in alle soorten en maten.  Allemaal verkrijgbaar in verschillende..

€3,25 Excl. BTW: €2,69

Kom 8cm Turquoise met zon, buitenkant wit

Kom 8cm Turquoise met zon, buitenkant wit

Turquoise tunesische kom 8cm met zon Handgemaakte en beschilderde Tunesische kom met een turquoise patroon.8cm doorsnede, 5cm hoogte Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven. Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren ! ..

€3,25 Excl. BTW: €2,69

Kom 10cm oranje , binnen- en buitenkant beschilderd

Kom 10cm oranje , binnen- en buitenkant beschilderd

Oranje Tunesische kom doorsnede10cm Handgemaakte en beschilderde Tunesische kom met een prachtig oranje patroon.Deze kom is zowel aan de binnen- als aan de buitenkant beschilderd en heeft doorsnede van 10cm.10cm doorsnede, 5cm hoogteGerechten geserveerd met dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€6,50 Excl. BTW: €5,37

Kom 10cm oranje donkerblauw, binnen- en buitenkant beschilderd

Kom 10cm oranje donkerblauw, binnen- en buitenkant beschilderd

Oranje / donker blauwe Tunesische kom doorsnede10cm Handgemaakte en beschilderde Tunesische kom met een prachtig oranje donkerblauwe patroon.Deze kom is zowel aan de binnen- als aan de buitenkant beschilderd en heeft doorsnede van 10cm.10cm doorsnede, 5cm hoogteGerechten geserveerd met dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€6,50 Excl. BTW: €5,37

Kom 13cm Donkerblauw motief,binnen- en buitenkant beschilderd

Kom 13cm Donkerblauw motief,binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische donker blauwe kom met een doorsnede van 13cm Handgemaakte en beschilderde kom met een veelkleurig patroonZowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 13cm.13cm doorsnede, 5,5cm hoogteHet handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser maar niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschi..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Kom 13cm doorsnede donkerblauw  oranje , binnen- en buitenkant beschilderd

Kom 13cm doorsnede donkerblauw oranje , binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische donkerblauw - oranje handgemaakte kom 13cm Handgemaakte en beschilderde kom met een donkerblauw en oranje patroon.Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 13cm.13cm doorsnede,5,5cm hoogteGerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Kom 13cm doorsnede Turquoise , binnen- en buitenkant beschilderd

Kom 13cm doorsnede Turquoise , binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische turquoise handgemaakte kom 13cm Handgemaakte en beschilderde kom met een turquoise patroon.Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 13cm.13cm doorsnede,5,5cm hoogteGerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Kom 15cm Donkerblauw, binnen- en buitenkant beschilderd Tunesisch keramiek

Kom 15cm Donkerblauw, binnen- en buitenkant beschilderd Tunesisch keramiek

Tunesische donkerblauwe kom 15cm Handgemaakte en beschilderde kom met een veelkleurig patroon.Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 15cm.Hoogte 7cmDiameter 15.5cmHet handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser maar niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets , water- en sangria kannen in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in versc..

€9,75 Excl. BTW: €8,06

Kom 15cm Turquoise, binnen- en buitenkant beschilderd

Kom 15cm Turquoise, binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische turquoise kom 15cm Handgemaakte en beschilderde kom met een turquoise patroon.Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 15cm.Hoogte 7cmDiameter 15,5cmHet handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser maar niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets , water- en sangria kannen in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschille..

€9,75 Excl. BTW: €8,06

Kom 18cm Donkerblauw, binnen- en buitenkant beschilderd Tunesisch keramiek

Kom 18cm Donkerblauw, binnen- en buitenkant beschilderd Tunesisch keramiek

Tunesische donkerblauwe kom 18cm Handgemaakte en beschilderde kom met een veelkleurig patroon.Deze fraaie kom is voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als soepkom, pokebowl etc. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 18cm.Hoogte 7cmDiameter 18cmHet handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser maar niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, ..

€12,50 Excl. BTW: €10,33

Kom 18cm Turquoise, binnen- en buitenkant beschilderd extra binnenband

Kom 18cm Turquoise, binnen- en buitenkant beschilderd extra binnenband

Tunesische turquoise kom 18cm Handgemaakte en beschilderde kom met een turquoise patroon. Deze fraaie kom is voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als soepkom, pokebowl etc.  Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 18cm. Aan de binnenkant is een fraaie band geschilderd Hoogte 7cm Diameter 18cm Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser maar niet voor in de oven. Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettaf..

€12,50 Excl. BTW: €10,33

Kom 18cm Turquoise, binnen- en buitenkant beschilderd Tunesisch keramiek

Kom 18cm Turquoise, binnen- en buitenkant beschilderd Tunesisch keramiek

Tunesische turquoise kom 18cm Handgemaakte en beschilderde kom met een turquoise patroon. Deze fraaie kom is voor vele doeleinden geschikt, bijvoorbeeld als soepkom, pokebowl etc. Zowel de binnenkant als de buitenkant zijn beschilderd met een doorsnede van 18cm. Hoogte 7cm Diameter 18cm Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser maar niet voor in de oven .Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Bij leukvanlinda.nl vi..

€12,50 Excl. BTW: €10,33

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12