GRATIS verzenden:

Nederland bestelling > €50,00

België en Duitsland bestelling > €100,00

Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen.

Tunesische ovale schalen

Tunesische ovale schalen

Handgemaakt keramiek uit Tunesie!Beeldschone ovale schalen, op traditionele wijze beschilderd met prachtige Tunesische motieven en verschillende kleuren. Deze schalen passen op iedere eettafel !

Pottenbakken is een traditioneel ambacht in Tunesië, waarvan de kennis binnen de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Aangezien deze producten handgemaakt en beschilderd zijn, kunnen kleur,vorm en patronen afwijken van de foto.


Product vergelijk (0)


Ovale multicolor schaal 20 cm

Ovale multicolor schaal 20 cm

Tunesische ovale schaal 20cm  Handgemaakte en beschilderde ovale schaal van 20cm lengte, en 9cm breedte.rijk gedecoreerd met multicolor Tunesische motieven.  Deze fairtrade Tunesische schaal is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven. Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, bo..

Beschikbaarheid: 4

€6,75

Ovale turquoise schaal 20 cm

Ovale turquoise schaal 20 cm

Tunesische ovale schaal 20cm  Handgemaakte en beschilderde ovale schaal van 20cm lengte, en 9cm breedte.rijk gedecoreerd met turquoise Tunesische motieven.  Deze fairtrade Tunesische schaal is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven. Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, bor..

Beschikbaarheid: 2

€6,75

Ovale schaal 23cm donkerblauw met een meerkleurig patroon

Ovale schaal 23cm donkerblauw met een meerkleurig patroon

Tunesische ovale schaal 23cm Handgemaakte en beschilderde ovale schaal van 23cm lengte, en 11cm breedte.rijk gedecoreerd met donkerblauwe Tunesische motieven.Deze fairtrade Tunesische schaal is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven. Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas..

Beschikbaarheid: 3

€9,25

Ovale schaal 23cm turquoise

Ovale schaal 23cm turquoise

Tunesische ovale schaal 23cm  Handgemaakte en beschilderde ovale schaal van 23cm lengte, en 11cm breedte.rijk gedecoreerd met turquoise Tunesische motieven.  Deze fairtrade Tunesische schaal is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven. Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, bo..

Beschikbaarheid: 4

€9,25

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4