Nieuw in de collectie

Nieuw in de collectie

Mijn nieuwe aanwinsten !

In deze categorie vind je de nieuwste producten die in mijn webshop te koop zijn.
iedere keer ga  ik weer op zoek naar nieuwe kleuren motieven en sferen ! 


Product vergelijk (0)


Beker beschilderd aardewerk multicolor uit Tunesie

Beker beschilderd aardewerk multicolor uit Tunesie

Fraaie Tunesische drinkbeker donkerblauw, 10cm hoogDeze mooie multicolor drinkbeker is handgemaakt en heeft als hoofdkleur donkerblauw.Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€6,25 Excl. BTW: €5,17

Kan,  handgemaakte in tunesie, blauw

Kan, handgemaakte in tunesie, blauw

Handgemaakte kan uit tunesie, inhoud 1 liter.  Fraaie blauwgeschilderde kan.Deze kan is geschikt voor water, wijn en sap maar ook erg mooi als vaas op tafel, gevuld met bloemen!De kan is 18 cm hoog . Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€17,25 Excl. BTW: €14,26

Schaal turquoise 15cm  binnen- en buitenkant beschilderd

Schaal turquoise 15cm binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische turquoise  schaal doorsnede 15cm Deze prachtige handgemaakte en beschilderde schaal heeft een turquoise patroon.Zowel de binnen- als de buitenkant van dit Tunesische keramiek schaal is beschilderd met een kleurrijke patronen en heeft een doorsnede van 15cm.Deze schaal is voor desserts te gebruiken of een bijgerecht in op te dienen. Uiteraard ook geschikt om er hapjes, zoals bijv. olijven of andere lekkernijen in doen. Deze schaal matched ook prachtig met de andere kleuren! Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je e..

€8,75 Excl. BTW: €7,23

Schaal turquoise 25cm op voet binnenkant beschilderd

Schaal turquoise 25cm op voet binnenkant beschilderd

Turquoise schaal op voet 25cmHandgemaakte en beschilderde schaal op voet met turquoise patroon.De binnenkant van de schaal is beschilderd.25 cm doorsnede. 6cm hoog.Gerechten geserveerd met dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!   Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.    Pottenbakken is een traditioneel ambacht, waarvan de kennis binnen de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het is een ambacht waar..

€17,50 Excl. BTW: €14,46

Tapasschaal donkerblauw en turquoise bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek

Tapasschaal donkerblauw en turquoise bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek

Tapas schaal Donkerblauw Turquoise Handgemaakte en beschilderde tapasschaal met een donker blauwe rand met verschillende blauwtinten,met in het midden een fraaie zon. Deze prachtige tapas set bestaat uit: Bord van 30cm Kom van 10cm Schaaltjes 6x  14cm breedste kant, 6cm smalste kant. Totale hoogte 5cm Gerechten geserveerd met dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!   | Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.    ..

€38,50 Excl. BTW: €31,82

Schaal 30cm op voet met een turquoise patroon

Schaal 30cm op voet met een turquoise patroon

Tunesische turquoise schaal op voet 30cm Handgemaakte en beschilderde schaal op voet met turquoise patroon.De binnenkant van de schaal is beschilderd.Deze tunesische schaal heeft een doorsnede van 30cm doorsnede en is  7.5cm hoog.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het  handgemaakte tunesische aardewerk is  geschikt magnetron en vaatwasser echter niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Bij le..

€25,25 Excl. BTW: €20,87

Schaal 35cm op voet met een turquoise patroon

Schaal 35cm op voet met een turquoise patroon

Tunesische turquoise schaal op voet 35cmHandgemaakte en beschilderde schaal op voet met turquoise patroon.De binnenkant van de schaal is beschilderd.Deze tunesische schaal heeft een doorsnede van 35cm doorsnede en is  8cm hoog.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het  handgemaakte tunesische aardewerk is  geschikt magnetron en vaatwasser echter niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Bij leukvanlin..

€30,75 Excl. BTW: €25,41

Schaal 42cm op voet met een turquoise en donkerblauw patroon

Schaal 42cm op voet met een turquoise en donkerblauw patroon

Tunesische turquoise schaal op voet 42cmHandgemaakte en beschilderde schaal op voet met een turquoise en donkerblauw patroon.De binnenkant van de schaal is beschilderd.Deze tunesische schaal heeft een doorsnede van 42cm en is  9cm hoog.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het  handgemaakte tunesische aardewerk is  geschikt magnetron en vaatwasser echter niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Bij l..

€48,50 Excl. BTW: €40,09

Schaal 42cm op voet met een zeer fraai kleurrijk bloemen patroon

Schaal 42cm op voet met een zeer fraai kleurrijk bloemen patroon

Tunesische kleurrijke schaal op voet 42cmHandgemaakte en beschilderde schaal op voet met een zeer fraai kleurrijk bloemen patroon.De binnenkant van de schaal is beschilderd.Deze tunesische schaal heeft een doorsnede van 42cm en is  9cm hoog.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het  handgemaakte tunesische aardewerk is  geschikt magnetron en vaatwasser echter niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! ..

€48,50 Excl. BTW: €40,09

Bord vierkant 20 bij 20cm hand beschilderd donkerblauw

Bord vierkant 20 bij 20cm hand beschilderd donkerblauw

Tunesisch vierkant bord 20cm  Handgemaakte en beschilderd vierkant bord met een donkerblauw patroon.  Dit fraaie bord is 20cm lang, 20cm breed en 2 cm hoog.Deze kan gebruikt worden als bord maar ook als presentatieschaal.Dit fairtrade Tunesisch bord is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in e..

€10,50 Excl. BTW: €8,68

Bord vierkant 20 bij 20cm hand beschilderd turquoise

Bord vierkant 20 bij 20cm hand beschilderd turquoise

Tunesisch vierkant bord 20cm  Handgemaakte en beschilderd vierkant bord met een turquoise patroon.  Dit fraaie bord is 20cm lang, 20cm breed en 2 cm hoog.Deze kan gebruikt worden als bord maar ook als presentatieschaal.Dit fairtrade Tunesisch bord is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een..

€10,50 Excl. BTW: €8,68

Bord 27cm turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 27cm turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Prachtig kleurrijk bord met een doorsnede van 27cm Dit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een turquoise patroon en een doorsnede van 27cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenBij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins..

€15,25 Excl. BTW: €12,60

Bord 30cm Oranje donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 30cm Oranje donkerblauw hand beschilderd Tunesisch keramiek

Fraai oranje donkerblauw bord met een doorsnede van 30cm Dit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een oranje donkerblauw patroon en een doorsnede van 30cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenBij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten.  Allemaal verkrijgbaar in v..

€23,75 Excl. BTW: €19,63

Bord 30cm Turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Bord 30cm Turquoise hand beschilderd Tunesisch keramiek

Fraai turquoise bord met een doorsnede van 30cmDit mooie handgemaakte en beschilderde platte bord heeft een Turquoise patroon en een doorsnede van 30cm.Het bord is in Tunesië op ambachtelijke wijze gemaakt.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een ovenBij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorten en maten.  Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en ..

€23,75 Excl. BTW: €19,63

Bord 35cm oranje hand beschilderd turquoise keramiek

Bord 35cm oranje hand beschilderd turquoise keramiek

Tunesisch oranje bord 35cm Handgemaakte en beschilderd bord met een oranje patroon.  Dit fraaie bord heeft een doorsnede van 35cm.Dit fairtrade Tunesisch bord is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, maar niet voor in een oven.  Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!  Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.  Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets in alle soorte..

€28,50 Excl. BTW: €23,55

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15