Nieuw in de collectie

Nieuw in de collectie

Mijn nieuwe aanwinsten !

In deze categorie vind je de nieuwste producten die in mijn webshop te koop zijn.
iedere keer ga  ik weer op zoek naar nieuwe kleuren motieven en sferen ! 


Product vergelijk (0)


Servet Floral Coral van Rozablue

Servet Floral Coral van Rozablue

Servet Floral Coral Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmPrachtig roze servetDit servet heeft een eenvoudige bloemenprint en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet past perfect bij het tafellaken Floral coral en is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en heeft de kleuren koraal roze.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt dit servet uniek.Formaat: 45 x 45 cmMateriaal: 100% katoenDe stof is zorgvuldig behandeld voor kleur- en kwaliteit..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Servet Floral mineral green van Rozablue

Servet Floral mineral green van Rozablue

Servet Floral mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmEen servet voor speciale etentjesDit servet heeft een eenvoudige bloemenprint en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet past perfect bij het tafellaken Floral mineral green en is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en heeft de kleur groen.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt dit servet uniek.Formaat: 45 x 45 cmMateriaal: 100% katoenDe stof is zorgvu..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Servet Tree of Life blue van Rozablue

Servet Tree of Life blue van Rozablue

Servet Tree of Life blue van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmEen servet voor speciale etentjesDit servet heeft een prachtige Indiase bloemenprint – ‘tree of life’ – in de kleuren mineral green en blue en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand. Het servet past perfect bij het tafellaken Tree of Life mineral green.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Servet Tree of Life mineral green van Rozablue

Servet Tree of Life mineral green van Rozablue

Servet Tree of Life mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmEen servet voor speciale etentjesDit servet heeft een prachtige Indiase bloemenprint – ‘tree of life’ – in de kleuren  mineral groen en lichtblauw-groen en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand. Het servet past perfect bij het tafellaken Tree of Life mineral green.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in d..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Tafellaken Floral blue

Tafellaken Floral blue

Tafellaken Floral blue van Rozablue Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cmDit tafelkleed spat van je tafel afDit handgemaakte tafellaken heeft een bloemenpatroon in een prachtige turquoise kleur en is met liefde handgeblokprint. Het fleurt je keuken of tuintafel gelijk op! Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een subtiele rand van drie strepen. Als je goed kijkt kun je de blockprints zien. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt dit tafelkleed uniek.Formaat: 180 x 270 cmMateria..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Floral coral van Rozablue

Tafellaken Floral coral van Rozablue

Tafellaken Floral coral Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cmEen feestelijk tafelkleed Dit bewerkte tafellaken heeft de typische Rozablue bloemenprint – floral – in de roze kleur zacht koraal en is met liefde handgeblokprint voor jou. Geschikt voor de keukentafel of om je tafel op te vrolijken voor speciale etentjes. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maa..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Floral mineral green van Rozablue

Tafellaken Floral mineral green van Rozablue

Tafellaken Floral mineral green van Rozablue  Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cm Een feestelijk tafelkleed, voor speciale etentjes Dit bewerkte tafellaken heeft de typische Rozablue bloemenprint – floral – in de kleur mineraal groen en is met liefde handgeblokprint voor jou. Geschikt voor de keukentafel of om je tafel op te vrolijken voor speciale etentjes. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid erv..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Sea of stars van Rozablue

Tafellaken Sea of stars van Rozablue

Tafellaken Sea of stars   Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cm Een sfeervolle tafel  Dit met de hand geprinte tafellaken is speciaal gemaakt voor bijzondere etentjes. Heerlijk genieten met familie en vrienden van lekker eten & drinken en vooral van elkaar. Voor extra sfeer aan tafel heeft Rozablue dit jaar een speciale blokprint laten maken: Sea of stars, in de kleuren groenblauw met een vleugje goud.Als je goed kijkt kun je de zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperf..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Tree of Life mineral green van Rozablue

Tafellaken Tree of Life mineral green van Rozablue

Tafellaken Tree of Life mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cmEen feestelijk tafelkleed, voor speciale etentjes Dit bewerkte tafellaken heeft een prachtige Indiase bloemenprint – ‘tree of life’ – in de kleur mineraal groen en is met liefde handgeblokprint voor jou. Geschikt voor de keukentafel of om je tafel op te vrolijken voor speciale etentjes. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Theedoek Bells bluestone van Rozablue

Theedoek Bells bluestone van Rozablue

Theedoek Bells bluestone van RozablueHandgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cmMet liefde geblokprint, speciaal voor jou!Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een vrolijke blauw gele bloemenpatroon.De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Kijk in de shop en mix en..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Theedoek Bells mineral green van Rozablue

Theedoek Bells mineral green van Rozablue

Theedoek Bells mineral green van Rozablue  Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm faitrade  Met liefde geblokprint, speciaal voor jou!  Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een vrolijk groen blauw bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoek..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Theedoek Bells pink van Rozablue

Theedoek Bells pink van Rozablue

Theedoek Bells pink van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade Met liefde geblokprint, speciaal voor jou! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken..Deze theedoek heeft een vrolijke roze bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Kijk in..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Theedoek Bells strawberry van Rozablue

Theedoek Bells strawberry van Rozablue

Theedoek Bells strawberry van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade Met liefde geblokprint, speciaal voor jou! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken..Deze theedoek heeft een vrolijke groen roze bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozab..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Theedoek Chintz roza & blue van Rozablue

Theedoek Chintz roza & blue van Rozablue

Theedoek Chintz roza & blue van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade!Een theedoek om blij van te worden! En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw keukenmuur. Deze theedoek heeft een klassiek patroon uit de 17e eeuw, in de kleuren oudblauw en fuchsia. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Kijk in de shop en mix en match erop los!Formaa..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Theedoek Dusty Rose mineral green van Rozablue

Theedoek Dusty Rose mineral green van Rozablue

Theedoek Dusty Rose mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade!Een theedoek om blij van te worden! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een unieke mineraal groene flora-patroon.De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van Rozab..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 36