Nieuw in de collectie

Nieuw in de collectie

Mijn nieuwe aanwinsten !

In deze categorie vind je de nieuwste producten die in mijn webshop te koop zijn.
iedere keer ga  ik weer op zoek naar nieuwe kleuren motieven en sferen ! 


Product vergelijk (0)


Schaal turquoise 15cm  binnen- en buitenkant beschilderd

Schaal turquoise 15cm binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische turquoise  schaal doorsnede 15cm Deze prachtige handgemaakte en beschilderde schaal heeft een turquoise patroon.Zowel de binnen- als de buitenkant van dit Tunesische keramiek schaal is beschilderd met een kleurrijke patronen en heeft een doorsnede van 15cm.Deze schaal is voor desserts te gebruiken of een bijgerecht in op te dienen. Uiteraard ook geschikt om er hapjes, zoals bijv. olijven of andere lekkernijen in doen. Deze schaal matched ook prachtig met de andere kleuren! Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je e..

€8,75 Excl. BTW: €7,23

Schaal - diep bord turquoise 20cm  binnen- en buitenkant beschilderd

Schaal - diep bord turquoise 20cm binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische turquoise schaal doorsnede 20cm   Deze prachtige handgemaakte en beschilderde schaal heeft een turquoise patroon.Zowel de binnen- als de buitenkant van dit Tunesische keramiek schaal is beschilderd met een kleurrijke patronen en heeft een doorsnede van 20cm.Deze schaal kan ook als bord gebruikt worden, bijvoorbeeld voor een pasta maaltijd.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor..

€11,75 Excl. BTW: €9,71

Schaal turquoise  30cm Dina binnen- en buitenkant beschilderd

Schaal turquoise 30cm Dina binnen- en buitenkant beschilderd

Tunesische turquoise schaal doorsnede 30cm Deze prachtige handgemaakte en beschilderde schaal heeft een turquoise patroon.Zowel de binnen- als de buitenkant van dit Tunesische keramiek schaal is beschilderd met kleurrijke patronen en heeft een doorsnede van 30cm.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets , water- en sangria kan..

€26,25 Excl. BTW: €21,69

Schaal 35cm op voet met een turquoise patroon

Schaal 35cm op voet met een turquoise patroon

Tunesische turquoise schaal op voet 35cmHandgemaakte en beschilderde schaal op voet met turquoise patroon.De binnenkant van de schaal is beschilderd.Deze tunesische schaal heeft een doorsnede van 35cm doorsnede en is  8cm hoog.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!Het  handgemaakte tunesische aardewerk is  geschikt magnetron en vaatwasser echter niet voor in de oven.Gerechten geserveerd op dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht! Bij leukvanlin..

€30,75 Excl. BTW: €25,41

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4