GRATIS verzenden:

Nederland bestelling > €50,00

België en Duitsland bestelling > €100,00

Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen.

Sale

Sale

Buitenkansjes bij LeukvanLinda !

Prachtige producten voor een nog mooiere prijs.

Van Bowls and Dishes :Prachtige 30cm schalen in 2 kleuren !


Product vergelijk (0)


Glazen Karaf van 27cm en 0.75l inhoud

Glazen Karaf van 27cm en 0.75l inhoud

Glazen karaf 75cl Deze mooie glazen karaf is gemaakt van gerecycled glas en afkomstig uit Vietnam en is een fair trade product.Dit is een prachtige aanvulling op  een gezellig gedekte tafel...

€5,50 Excl. BTW: €4,55

Koffie maker CHA crème keramiek

Koffie maker CHA crème keramiek

Slow Coffee  Het betekent letterlijk: neem de tijd om een lekker kopje koffie voor jezelf te maken. En dat begint met een bewuste keuze van de koffie. Gebruik hiervoor koffie met complexe smaken. Die zullen je smaakpalet bevredigen. Slow coffee maak je met eenvoudige apparatuur zoals een waterketel om water te koken, een koffiekan en een papieren filter. Veelal wordt enkel de zwaartekracht gebruikt om de extractie te maken.​Mijn prachtige slow koffie maker komt uit Thailand en is een fair trade product..

€21,75 Excl. BTW: €17,98

Koffie maker CHA grijs keramiek

Koffie maker CHA grijs keramiek

Slow Coffee   Het betekent letterlijk: neem de tijd om een lekker kopje koffie voor jezelf te maken. En dat begint met een bewuste keuze van de koffie. Gebruik hiervoor koffie met complexe smaken. Die zullen je smaakpalet bevredigen. Slow coffee maak je met eenvoudige apparatuur zoals een waterketel om water te koken, een koffiekan en een papieren filter. Veelal wordt enkel de zwaartekracht gebruikt om de extractie te maken.​Mijn prachtige slow koffie maker komt uit Thailand en is een fair trade product..

€21,75 Excl. BTW: €17,98

Schaal Bowls and Dishes Florient 30cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes Florient 30cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes paarse 30cm.  Paarse schaal 30cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets ..

€28,46 €37,95 Excl. BTW: €23,52

Schaal Bowls and Dishes Florient 30cm in de kleur rood

Schaal Bowls and Dishes Florient 30cm in de kleur rood

Schaal Bowls and Dishes rood 30cm.  Rode schaal 30cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets spec..

€28,46 €37,95 Excl. BTW: €23,52

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5