GRATIS verzenden:

Nederland bestelling > €50,00

België en Duitsland bestelling > €100,00

Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen.

Servetten van Rozablue

Servetten van Rozablue

Met de originele servetten van Rozablue breng je kleur aan in je keuken en aan tafel.

Alle producten worden op een fairtrade wijze handgemaakt door vakmensen in India. Blokprinten is de mooiste vorm van creativiteit. De blokprinters werken met veel toewijding en precisie. Door de verkoop van deze producten ondersteunt Rozablue de werknemers en hun families en blijft deze ambacht voortbestaan.


Product vergelijk (0)


Servet Floral Coral van Rozablue

Servet Floral Coral van Rozablue

Servet Floral Coral Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmPrachtig roze servetDit servet heeft een eenvoudige bloemenprint en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet past perfect bij het tafellaken Floral coral en is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en heeft de kleuren koraal roze.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt dit servet uniek.Formaat: 45 x 45 cmMateriaal: 100% katoenDe stof is zorgvuldig behandeld voor kleur- en kwaliteit..

Beschikbaarheid: 4

€7,95

Servet Floral mineral green van Rozablue

Servet Floral mineral green van Rozablue

Servet Floral mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmEen servet voor speciale etentjesDit servet heeft een eenvoudige bloemenprint en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet past perfect bij het tafellaken Floral mineral green en is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en heeft de kleur groen.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt dit servet uniek.Formaat: 45 x 45 cmMateriaal: 100% katoenDe stof is zorgvu..

Beschikbaarheid: 4

€7,95

Servet Tree of Life blue van Rozablue

Servet Tree of Life blue van Rozablue

Servet Tree of Life blue van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmEen servet voor speciale etentjesDit servet heeft een prachtige Indiase bloemenprint – ‘tree of life’ – in de kleuren mineral green en blue en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand. Het servet past perfect bij het tafellaken Tree of Life mineral green.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat..

Beschikbaarheid: 4

€7,95

Servet Tree of Life mineral green van Rozablue

Servet Tree of Life mineral green van Rozablue

Servet Tree of Life mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 45 x 45 cmEen servet voor speciale etentjesDit servet heeft een prachtige Indiase bloemenprint – ‘tree of life’ – in de kleuren  mineral groen en lichtblauw-groen en is met liefde handgeblokprint voor jou. Dit servet is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand. Het servet past perfect bij het tafellaken Tree of Life mineral green.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in d..

Beschikbaarheid: 4

€7,95

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4