Speciale aanbiedingen

Product vergelijk (0)


Koffie maker CHA crème keramiek

Koffie maker CHA crème keramiek

Slow Coffee  Het betekent letterlijk: neem de tijd om een lekker kopje koffie voor jezelf te maken. En dat begint met een bewuste keuze van de koffie. Gebruik hiervoor koffie met complexe smaken. Die zullen je smaakpalet bevredigen. Slow coffee maak je met eenvoudige apparatuur zoals een waterketel om water te koken, een koffiekan en een papieren filter. Veelal wordt enkel de zwaartekracht gebruikt om de extractie te maken.​Mijn prachtige slow koffie maker komt uit Thailand en is een fair trade product..

€17,50 €21,75 Excl. BTW: €14,46

Koffie maker CHA grijs keramiek

Koffie maker CHA grijs keramiek

Slow Coffee   Het betekent letterlijk: neem de tijd om een lekker kopje koffie voor jezelf te maken. En dat begint met een bewuste keuze van de koffie. Gebruik hiervoor koffie met complexe smaken. Die zullen je smaakpalet bevredigen. Slow coffee maak je met eenvoudige apparatuur zoals een waterketel om water te koken, een koffiekan en een papieren filter. Veelal wordt enkel de zwaartekracht gebruikt om de extractie te maken.​Mijn prachtige slow koffie maker komt uit Thailand en is een fair trade product..

€17,50 €21,75 Excl. BTW: €14,46

Schaal Bowls and Dishes Florient 7cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes Florient 7cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes zwart 7cm. Deze schaal is van handgemaakt Turks keramiek in zwart met een relief patroon van witte bloemen en heeft een doorsnede van 7cm.  Florient is de nieuwste lijn in keramiek van het bekende merk Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vind je de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelb..

€2,21 €2,95 Excl. BTW: €1,83

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes blauw 9cm.  Blauwe schaal 9cm uit de florient serie van Bowls and Dishes.  In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets..

€2,96 €3,95 Excl. BTW: €2,45

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 9cm. Groene schaal 9cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaals..

€2,96 €3,95 Excl. BTW: €2,45

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur rood

Schaal Bowls and Dishes Florient 9cm in de kleur rood

Schaal Bowls and Dishes rood9cm. Rode schaal 9cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaals op ..

€2,96 €3,95 Excl. BTW: €2,45

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes zwart 12cm.  Zwarte schaal 12cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets s..

€4,46 €5,95 Excl. BTW: €3,69

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 12cm.  Groene schaal 12cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets s..

€4,46 €5,95 Excl. BTW: €3,69

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes paars 12cm.  Paarse schaal 12cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets s..

€4,46 €5,95 Excl. BTW: €3,69

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 12cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Turks blauw 12cm.  Turks blauwe schaal 12cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook..

€4,46 €5,95 Excl. BTW: €3,69

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur  zwart

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur zwart

Schaal Bowls and Dishes zwart 15cm.  Zwarte schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes.  In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt ie..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur blauw

Schaal Bowls and Dishes blauw 15cm. Blauwe schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur groen

Schaal Bowls and Dishes groen 15cm. Groene schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook echt iets speciaa..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur paars

Schaal Bowls and Dishes paars 15cm.   Paarse schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes.  In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren. Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook e..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Florient 15cm in de kleur Turks blauw

Schaal Bowls and Dishes Turks blauw 15cm.  Turks blauwe schaal 15cm uit de florient serie van Bowls and Dishes. In de aardewerkserie FlorienT van Bowls and Dishes vindt u de oriëntaalse trend terug. De basis voor deze lijn vormt aardewerk van witte rivierklei, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon is aangebracht in diverse intense kleuren.Het reliëf van het patroon is duidelijk voelbaar als je met de vingers over het oppervlak strijkt, wat deze schalen en borden heel bijzonder maakt. Met dit servies zet je dan ook..

€5,96 €7,95 Excl. BTW: €4,93

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 40