Tafellakens van Rozablue

Tafellakens van Rozablue

Met de tafellakens van Rozablue breng je kleur aan in je keuken en aan tafel.

Alles wordt op een fairtrade wijze handgemaakt door vakmensen in India. Blokprinten is de mooiste vorm van creativiteit. De blokprinters werken met veel toewijding en precisie. Door de verkoop van deze producten ondersteunt Rozablue de werknemers en hun families en blijft deze ambacht voortbestaan.


Product vergelijk (0)


Tafellaken Floral blue

Tafellaken Floral blue

Tafellaken Floral blue van Rozablue Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cmDit tafelkleed spat van je tafel afDit handgemaakte tafellaken heeft een bloemenpatroon in een prachtige turquoise kleur en is met liefde handgeblokprint. Het fleurt je keuken of tuintafel gelijk op! Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een subtiele rand van drie strepen. Als je goed kijkt kun je de blockprints zien. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maakt dit tafelkleed uniek.Formaat: 180 x 270 cmMateria..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Floral coral van Rozablue

Tafellaken Floral coral van Rozablue

Tafellaken Floral coral Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cmEen feestelijk tafelkleed Dit bewerkte tafellaken heeft de typische Rozablue bloemenprint – floral – in de roze kleur zacht koraal en is met liefde handgeblokprint voor jou. Geschikt voor de keukentafel of om je tafel op te vrolijken voor speciale etentjes. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperfectie. Dat maa..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Floral mineral green van Rozablue

Tafellaken Floral mineral green van Rozablue

Tafellaken Floral mineral green van Rozablue  Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cm Een feestelijk tafelkleed, voor speciale etentjes Dit bewerkte tafellaken heeft de typische Rozablue bloemenprint – floral – in de kleur mineraal groen en is met liefde handgeblokprint voor jou. Geschikt voor de keukentafel of om je tafel op te vrolijken voor speciale etentjes. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid erv..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Sea of stars van Rozablue

Tafellaken Sea of stars van Rozablue

Tafellaken Sea of stars   Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cm Een sfeervolle tafel  Dit met de hand geprinte tafellaken is speciaal gemaakt voor bijzondere etentjes. Heerlijk genieten met familie en vrienden van lekker eten & drinken en vooral van elkaar. Voor extra sfeer aan tafel heeft Rozablue dit jaar een speciale blokprint laten maken: Sea of stars, in de kleuren groenblauw met een vleugje goud.Als je goed kijkt kun je de zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid ervan zit in de details en de imperf..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Tafellaken Tree of Life mineral green van Rozablue

Tafellaken Tree of Life mineral green van Rozablue

Tafellaken Tree of Life mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% katoen – 180 x 270 cmEen feestelijk tafelkleed, voor speciale etentjes Dit bewerkte tafellaken heeft een prachtige Indiase bloemenprint – ‘tree of life’ – in de kleur mineraal groen en is met liefde handgeblokprint voor jou. Geschikt voor de keukentafel of om je tafel op te vrolijken voor speciale etentjes. Dit tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig 100% katoen en afgewerkt met een bijzondere rand.Als je goed kijkt kun je zien dat het met de hand is gedrukt. De schoonheid..

€69,95 Excl. BTW: €57,81

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5