GRATIS verzenden:

Nederland bestelling > €50,00

België en Duitsland bestelling > €100,00

Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen.

Tajines

Tajines

Prachtige Tajines uit Tunesië

Sinds eeuwen wordt er gekookt in kleipotten. De tajine is een oude kookpan uit Noord-Afrika gemaakt van klei. Klei houdt de warmte goed vast waardoor de gerechten gelijkmatig verwarmd worden en al sudderend langzaam garen.
In mijn webshop vind je tajines in verschillende kleuren met een doorsnede van 20cm, 25cm en van 30cm.

Ben je op zoek naar inspiratie voor gerechten uit de tajine, hier vind je diverse kookboeken met heerlijke recepten voorzien van prachtige foto's


Product vergelijk (0)


Tajine 25cm kleur donker blauw

Tajine 25cm kleur donker blauw

Tajine 3 persoons kleur donker blauw.   Deze tajine is prima geschikt voor 3-persoons maaltijden!  Doorsnede van deze tajine is 25cm.  De tajine is gemaakt van aardewerk met daarover een glazuurlaag. Bij leukvanlinda.nl vind je tajines in 3 verschillende maten nl. doorsnede 30cm voor een 4-persoons maaltijd, 25cm doorsnede voor een 3-persoons maaltijd, en ten slotte een 2-persoons tajine met een doorsnede van 20cm.De tajines zijn er in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook vind je een kookboekje met tajine recepten in mijn ..

Beschikbaarheid: 2

€31,75

Tajine 25cm kleur groen

Tajine 25cm kleur groen

Tajine 3 persoons kleur groen.   Deze tajine is prima geschikt voor 3-persoons maaltijden!  Doorsnede van deze tajine is 25cm.  De tajine is gemaakt van aardewerk met daarover een glazuurlaag. Bij leukvanlinda.nl vind je tajines in 3 verschillende maten nl. doorsnede 30cm voor een 4-persoons maaltijd, 25cm doorsnede voor een 3-persoons maaltijd, en ten slotte een 2-persoons tajine met een doorsnede van 20cm.De tajines zijn er in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook vind je een kookboekje met tajine recepten in mijn webshop..

Beschikbaarheid: 3

€31,75

Tajine 25cm kleur licht blauw

Tajine 25cm kleur licht blauw

Tajine 3 persoons kleur licht blauw.    Deze tajine is prima geschikt voor 3-persoons maaltijden!  Doorsnede van deze tajine is 25cm.  De tajine is gemaakt van aardewerk met daarover een glazuurlaag. Bij leukvanlinda.nl vind je tajines in 3 verschillende maten nl. doorsnede 30cm voor een 4-persoons maaltijd, 25cm doorsnede voor een 3-persoons maaltijd, en ten slotte een 2-persoons tajine met een doorsnede van 20cm.De tajines zijn er in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook vind je een kookboekje met tajine recepten in ..

Beschikbaarheid: 1

€31,75

Tajine 25cm kleur zwart

Tajine 25cm kleur zwart

Tajine 3 persoons kleur zwart.   Deze tajine is prima geschikt voor 3-persoons maaltijden!  Doorsnede van deze tajine is 25cm.  De tajine is gemaakt van aardewerk met daarover een glazuurlaag. Bij leukvanlinda.nl vind je tajines in 3 verschillende maten nl. doorsnede 30cm voor een 4-persoons maaltijd, 25cm doorsnede voor een 3-persoons maaltijd, en ten slotte een 2-persoons tajine met een doorsnede van 20cm.De tajines zijn er in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook vind je een kookboekje met tajine recepten in mijn webshop..

Beschikbaarheid: 1

€29,75

Tajine 30cm kleur groen

Tajine 30cm kleur groen

Tajine 4 persoons kleur groen.    Deze tajine is prima geschikt voor 4-persoons maaltijden!  Doorsnede van deze tajine is 30cm.  De tajine is gemaakt van aardewerk met daarover een glazuurlaag. Bij leukvanlinda.nl vind je tajines in 3 verschillende maten nl. doorsnede 30cm voor een 4-persoons maaltijd, 25cm doorsnede voor een 3-persoons maaltijd, en ten slotte een 2-persoons tajine met een doorsnede van 20cm.De tajines zijn er in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook vind je een kookboekje met tajine recepten in mijn w..

Beschikbaarheid: 1

€36,25

Tajine 30cm kleur zwart

Tajine 30cm kleur zwart

Tajine 4 persoons kleur zwart.    Deze tajine is prima geschikt voor 4-persoons maaltijden!  Doorsnede van deze tajine is 30cm.  De tajine is gemaakt van aardewerk met daarover een glazuurlaag. Bij leukvanlinda.nl vind je tajines in 3 verschillende maten nl. doorsnede 30cm voor een 4-persoons maaltijd, 25cm doorsnede voor een 3-persoons maaltijd, en ten slotte een 2-persoons tajine met een doorsnede van 20cm.De tajines zijn er in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook vind je een kookboekje met tajine recepten in mijn w..

Beschikbaarheid: 1

€36,25

Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6