Tapasschalen

Tapasschalen

Handgemaakte tapas schalen uit Tunesië.


De handgemaakte tapasschalen zijn rijk gedecoreerd met kleurrijke Tunesische motieven en leverbaar in diverse vormen en formaten.
Pottenbakken is een traditioneel ambacht in Tunesië, waarvan de kennis binnen de familie van generatie op generatie wordt doorgegeven. Bij de Artisinat pottenbakkers zijn alle producten met de hand gemaakt. De artisinat pottenbakkers ontwikkelen steeds nieuwe vormen en decoratiemotieven.

Deze prachtige tapas sets zijn daar een mooi bewijs van !

Aangezien deze producten handgemaakt en beschilderd zijn, kunnen kleur,vorm en patronen afwijken van de foto.


Product vergelijk (0)


Tapasschaal blauw bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek 23cm

Tapasschaal blauw bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek 23cm

Tapas schaal 23cm blauw Handgemaakte en beschilderde tapasschaal met een blauw  patroon.Deze prachtige set bestaat uit:Bord van 23cm,Kom van 8cmSchaaltjes 6x, breedste zijde 11cm, smalste zijde 5cm.Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€24,25 Excl. BTW: €20,04

Tapasschaal bord + kom + 6 schaaltjes  Tunesisch keramiek 23cm

Tapasschaal bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek 23cm

Tapasschaal met een prachtig groen patroon. Deze prachtige set bestaat uit:Bord van 23cm, Kom van 8cm 6 passende tapas schaaltjes. Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser, echter niet voor in een oven. Gerechten geserveerd met dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!    Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, water of sangria kannen en tapassets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€24,25 Excl. BTW: €20,04

Tapasschaal Donkerblauw oranje bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek 23cm

Tapasschaal Donkerblauw oranje bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek 23cm

Tapas schaal 23cm Donkerblauw Handgemaakte en beschilderde tapasschaal met een donkerblauw met oranje patroon.Deze prachtige set bestaat uit:Bord van 23cm,Kom van 8cmSchaaltjes 6x, breedste zijde 11cm, smalste zijde 5cm.Het handgemaakte tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€24,25 Excl. BTW: €20,04

Tapasschaal Multicolor bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek 23cm

Tapasschaal Multicolor bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek 23cm

Tapas schaal 23cm met een multi color dessinHandgemaakte en beschilderde tapasschaal met een donkerblauw met oranje patroon.Deze prachtige set bestaat uit:Bord van 23cm,Kom van 8cmSchaaltjes 6x, breedste zijde 11cm, smalste zijde 5cm.Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapas sets in alle soorten en maten. Allemaal verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren !..

€24,25 Excl. BTW: €20,04

Tapasschaal turquoise bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek

Tapasschaal turquoise bord + kom + 6 schaaltjes Tunesisch keramiek

Tapas schaal Turquoise Handgemaakte en beschilderde tapasschaal met een turquoise patroon.  Deze prachtige tapas set bestaat uit: Bord van 30cm Kom van 10cm Schaaltjes 6x  14cm breedste kant, 6cm smalste kant. Totale hoogte 5cm Gerechten geserveerd met dit prachtige servies geven je eettafel een nog smaakvoller gezicht!   | Het  handgemaakte Tunesische aardewerk is geschikt voor magnetron en vaatwasser,echter niet voor in een oven.     Bij leukvanlinda.nl vind je kommen, schalen, borden, tapassets, wat..

€34,95 Excl. BTW: €28,88

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5