GRATIS verzenden:

Nederland bestelling > €50,00

België en Duitsland bestelling > €100,00

Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen.

Theedoeken van Rozablue

Theedoeken van Rozablue

Theedoeken van Rozablue, handgemaakt met fraaie kleurrijke motieven.

Alles wordt op een fairtrade wijze handgemaakt door vakmensen in India. Blokprinten is de mooiste vorm van creativiteit. De blokprinters werken met veel toewijding en precisie. Door de verkoop van deze producten ondersteunt Rozablue de werknemers en hun families en blijft deze ambacht voortbestaan.


Product vergelijk (0)


Theedoek Bells bluestone van Rozablue

Theedoek Bells bluestone van Rozablue

Theedoek Bells bluestone van RozablueHandgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cmMet liefde geblokprint, speciaal voor jou!Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een vrolijke blauw gele bloemenpatroon.De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Kijk in de shop en mix en..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Bells mineral green van Rozablue

Theedoek Bells mineral green van Rozablue

Theedoek Bells mineral green van Rozablue  Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm faitrade  Met liefde geblokprint, speciaal voor jou!  Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een vrolijk groen blauw bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoek..

Beschikbaarheid: 1

€9,95

Theedoek Bells pink van Rozablue

Theedoek Bells pink van Rozablue

Theedoek Bells pink van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade Met liefde geblokprint, speciaal voor jou! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken..Deze theedoek heeft een vrolijke roze bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Kijk in..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Bells strawberry van Rozablue

Theedoek Bells strawberry van Rozablue

Theedoek Bells strawberry van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade Met liefde geblokprint, speciaal voor jou! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken..Deze theedoek heeft een vrolijke groen roze bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozab..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Chintz roza & blue van Rozablue

Theedoek Chintz roza & blue van Rozablue

Theedoek Chintz roza & blue van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade!Een theedoek om blij van te worden! En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw keukenmuur. Deze theedoek heeft een klassiek patroon uit de 17e eeuw, in de kleuren oudblauw en fuchsia. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Kijk in de shop en mix en match erop los!Formaa..

Beschikbaarheid: 1

€9,95

Theedoek Dusty Rose mineral green van Rozablue

Theedoek Dusty Rose mineral green van Rozablue

Theedoek Dusty Rose mineral green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm fairtrade!Een theedoek om blij van te worden! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een unieke mineraal groene flora-patroon.De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van Rozab..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Floral Blue van Rozablue

Theedoek Floral Blue van Rozablue

Theedoek Floral Blue van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm Een theedoek om blij van te worden! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een prachtig opvallende turquoise blauwe bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablu..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Floral Coral van Rozablue

Theedoek Floral Coral van Rozablue

Theedoek Floral Coral van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm Een theedoek om blij van te worden! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een prachtig opvallend koraalroze bloemenpatroon.De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Kijk..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Floral Mineral Green van Rozablue

Theedoek Floral Mineral Green van Rozablue

Theedoek Floral Mineral Green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm FairtradeEen theedoek om blij van te worden! Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een neutrale groen blauwe bloemenpatroon. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue...

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Funkystripes roza & blue van Rozablue

Theedoek Funkystripes roza & blue van Rozablue

Theedoek Funkystripes roza & blue van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm Fairtrade Maak van de vaat een feestje!  Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een streepjes patroon in de kleuren oudblauw en babyroze. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue...

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Funkystripes sky grey van Rozablue

Theedoek Funkystripes sky grey van Rozablue

Theedoek Funkystripes sky grey van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm Fairtrade Maak van de vaat een feestje!  Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een neutraal streepjespatroon in de kleuren oudblauw en lichtblauwgrijs. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van r..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Theedoek Funkystripes strawberry & green van Rozablue

Theedoek Funkystripes strawberry & green van Rozablue

Theedoek Funkystripes strawberry & green van Rozablue Handgemaakt – 100% zacht katoen – 50 x 70 cm Fairtrade Maak van de vaat een feestje! Leuke theedoeken kun je nooit teveel hebben. En die verstop je ook niet in een keukenkastje. Geef ze een prominente plek aan jouw muur in de keuken. Deze theedoek heeft een streepjes patroon in de kleuren groen & roze. De theedoek is gemaakt van 100% puur katoen en neemt goed het vocht op van de natte vaat. Deze theedoek is makkelijk te combineren met andere theedoeken van rozablue. Ki..

Beschikbaarheid: 2

€9,95

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12