Shopping at leukvanlinda

Leukvanlinda is the place to find special dishes and accessories for your dining table.

In my webshop you will find handcrafted fairtrade product s from i.e. Tunisia, Turkey and India.
You will find bowls, platters, plates, tajines and glassware, but also beautiful cookbooks and, for example, slow coffeemakers and olive wood products.

The handmade tanlewareware is available in the most beautiful colors and drawings.
Everything is packaged very firmly. On request I can also pack your purchases as a gift.


Lots of shopping fun at leukvanlinda!

What customers say about LeukvanLinda!

 • Duidelijke website met prachtige kleurrijke Tunesisch aardewerk. Afhandeling bestelling verloopt netjes. De bestelling wordt snel geleverd. Het ontvangen van het pakket is als een cadeautje! Zeer zorgvuldig ingepakt en het bijgevoegde handgeschreven label met roosje, geeft een hele persoonlijke tint aan het geheel. Erg leuk! Kortom, een prima service!..

  Carla 23/09/2019
 • I searched far and wide for beautiful tableware like this and I was so pleased to find it at Leukvanlinda! I will be back for more. Top quality, beautifully artisan...

  Debbie 12/08/2019
 • snel perfect prima service..

  michael 11/08/2019
 • Tweede keer dat ik iets bij Linda gekocht heb. En wederom prachtige artikelen die ik gekocht heb om mijn tafel te laten schitteren. Dat kan in mijn ogen alleen met mooie spullen die een (eet)tafel recht doen. Een absolute aanrader! Ik kom snel weer wat kopen. ❤️..

  Judith 08/07/2019
 • Een groot assortiment aan heel mooi artisanaal handwerk. Snelle verwerking van bestellingen en de stukken worden één voor één zorgvuldig onbreekbaar verpakt. Dit alles was al top en als kers op de taart een handgeschreven persoonlijke boodschap aan de koper.... zo ongelooflijk mooi. Bedankt voor het roosje ..

  Elisabeth 15/05/2019
 • Wat ontzettend leuk ingepakt!! Heb hem nog niet bekeken, het is een Moederdag cadeautje voor mijn schoonmoeder maar ik kan niet wachten om hem te bewonderen !! ..

  Michelle 07/05/2019
 • Mooie schalen, snelle levering, goed ingepakt, persoonlijk kaartje is heel leuk, en wordt zeker gewaardeerd..

  Patrick 19/03/2019
 • Wat een prachtige spullen!ruim assortiment en kreeg snel reactie op mijn vraag, Bedankt voor de goede service!leuk in gepakt en een persoonlijk kaartje!..

  Maria 18/02/2019
 • Super snelle levering. voldoet boven de verwachtingen. Leuk met persoonlijk kaartje...

  Linda 17/02/2019
 • Prachtige schalen gekocht. Levering was top (erg snel). Leuk briefje van Linda erbij! Ik ben erg tevreden...

  Vicky 06/02/2019