Shopping at leukvanlinda

Leukvanlinda is the place to find special dishes and accessories for your dining table.

In my webshop you will find handcrafted fairtrade product s from i.e. Tunisia, Turkey and India.
You will find bowls, platters, plates, tajines and glassware, but also beautiful cookbooks and, for example, slow coffeemakers and olive wood products.

The handmade tanlewareware is available in the most beautiful colors and drawings.
Everything is packaged very firmly. On request I can also pack your purchases as a gift.


Lots of shopping fun at leukvanlinda!

What customers say about LeukvanLinda!

 • Een fijne aanvulling op mijn Nimet servies en een vrolijke gele tajine besteld en reuze snel ontvangen, prachtig ingepakt en ook nog een lief briefje. Linda weet hoe je mensen blij moet maken! Ik ga zeker snel weer kijken naar een ander hebbeding!..

  Jenny 07/06/2020
 • Echt een aanrader! Snelle levering van prachtige borden en schalen. Professioneel goed en persoonlijk leuk ingepakt (als een mooi cadeautje). Ik dank u hartelijk!..

  Marina K. 07/12/2019
 • Tweede keer dat ik iets bij Linda gekocht heb. En wederom prachtige artikelen die ik gekocht heb om mijn tafel te laten schitteren. Dat kan in mijn ogen alleen met mooie spullen die een (eet)tafel recht doen. Een absolute aanrader! Ik kom snel weer wat kopen. ❤️..

  Judith 08/07/2019
 • Prachtige schalen gekocht. Levering was top (erg snel). Leuk briefje van Linda erbij! Ik ben erg tevreden...

  Vicky 06/02/2019
 • Snelle reactie op een vraag, super snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Goed ingepakt en vooral het persoonlijke bedank briefje van Linda wordt gewaardeerd. ..

  Alex 29/01/2019
 • Heel prettig en persoonlijk contact. Snelle levering! ..

  Tom 29/01/2019
 • Ik had gemaild of er iets op voorraad was. Snelle reactie gekregen. Fijn! Verder snel verzonden. Goed ingepakt terwijl het breekbare schaaltjes zijn. Dat was prettig. Mooie verpakking ook. Zeer tevreden...

  Elles 15/12/2018
 • Ik koop meestal in je webshop als ik een cadeau voor mijn dochter en bonusdochters zoek. Alle drie zijn ze dol op de prachtige schalen van bowl en disches. De superblije gezichten maken mij weer blij. Het persoonlijke kaartje van Linda in de verpakking vind ik bijzonder attent. ..

  Rita 26/11/2018
 • Heb leuke spulletjes gekocht voor een goede prijs..

  Karin 29/08/2018
 • Ik zocht een kookboek wat ik al heel lang wou maar nergens meer kon krijgen. Via via via bij deze site uitgekomen. Gelijk contact gezocht met Linda omdat ik zo verbaasd was dat zij t boek nog wel had! Ik had binnen een half uur een mail terug. Ik heb het boek op vrijdag besteld en had m maandag al in huis! Het uitpakken voelde ook als een cadeautje. Mooi ingepakt met een leuk persoonlijk berichtje. ..

  Iris 16/07/2018